Home οικολογικά νέα Διατροφή / ευεξία Εβδομηντάχρονη..;; Ωμοφάγος!!

Όταν η Annette Larkins βγαίνει με τον σύζυγό της όλοι υποθέτουν ότι είναι κόρη του. Στην πραγματικότητα η κυρία Larkins είναι 70 ετών.Η κάτοικος της επαρχίας Miami-Dade της Φλόριντα, αποδίδει τη νεανική εμφάνιση της στη vegan διατροφή της και στην «πηγή της νεότητας» της, έτσι αποκαλεί τον κήπο της απού μεγαλώνει σε αυτόν σχεδόν ότι τρώει.
Κατά τη διάρκεια συνεντευξης στο σπίτι της από το ABC News δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Η διατροφή μου αποτελείται από φρούτα, ξηρούς καρπούς, λαχανικά και σπόρους. Έχω πολλά διαφορετικά λαχανικά όπως μπορείτε να δείτε από τον κήπο μου και φυσικά, αυτές είναι οι τροφές που τρώω ».
Έγινε γαλακτοχορτοφάγος (vegetarian)τη δεκαετία του 60, πριν από 27 χρόνια πήγε ένα βήμα παραπέρα με τη στροφή σε χορτοφάγος (vegan) και τώρα ακολουθεί ωμοφαγική διατροφή ( raw food vegan).
Η κ. Larkins πίνει χυμούς και τρώει φρούτα και λαχανικά, τίποτα μαγειρεμένο ή επεξεργασμένο και συλλέγει το νερό της βροχής για να πίνει και να ποτίζει το κήπο της.

Από την πλευρά του, ο επί 54 χρόνια σύζυγός της ιδιοκτήτης εργοστασίου επεξεργασίας κρεάτων, θα επιθυμούσε να  είχε ακολούθηση το παράδειγμά της συζύγου του… Φαίνεται πολύ μεγαλύτερος από αυτήν, επίσης παίρνει φάρμακα για το διαβήτη και έχει υψηλή αρτηριακή πίεση, ενώ η κ. Larkins δεν έχει πάρει ακόμα ούτε  ασπιρίνη!

Όταν περπατάνε στο δρόμο μαζί, παραδέχτηκε: “όλοι με ρωτάνε τι κάνω με αυτό το νεαρό κορίτσι.”

Αναγνωρίζοντας πόσο θετικά θα μπορούσε να επηρεάσει τους άλλους, η τρομερή εβδομηντάχρονη έχει γράψει ήδη δύο βιβλία με τίτλο: Ταξίδι στην Υγεία και έχει κάνει την παραγωγή ενός DVD στο οποίο παρουσιάζει  τη διατροφής της.

«Είμαι πολύ ζωντανή, έχω πολλή ενέργεια, όπως σας είπα και πριν, σηκώνομαι πάντα φρέσκια και κατά κανόνα το αργότερο 5:30 το πρωί», δήλωσε στο ABC News.

Ο σύζυγός της συμφώνησε: «Είναι ένα καταπληκτικό άτομο, το εννοώ πραγματικά. Έχει κάνει τα πάντα- κατασκευάζει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φτιάχνει όλα τα ρούχα της, καλλιεργεί τη τροφή της, μιλάει τρεις γλώσσες. Είναι εκπληκτική! ”

Πηγή: http://www.dailymail.co.uk