Θα τα κάνουμε δροσερό “γάλα” γεμάτο βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία!!
Υλικά
1/2 ποτήρι ηλιόσπορο ή κολοκυθόσπορο ή
όσα σποράκια καρπουζιού μαζέψουμε
2 ποτήρια νερό
προαιρετικά 3-4 φυλλαράκια λουίζας
Παρασκευή
Μουσκεύουμε τους ηλιόσπορους ή τους κολοκυθόσπορους από το προηγούμενο βράδυ για να ενεργοποιηθούν τα ένζυμά τους. Τα σποράκια του καρπουζιού είναι ήδη σε υγρό περιβάλλον και δε χρειάζονται μούσκεμα.
Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά, μαζί με το νερό και τα πολτοποιούμε.
Σουρώνουμε καλά σε σουρωτήρι και αφήνουμε το γάλα στο ψυγείο να δροσίσει.
Το καταναλώνουμε αυθημερόν.!
Α.Χ.