Home οικολογικά νέα Cosmoliva Organics και GreenChef.gr

Εγκαινιάζουμε την συνεργασία μας με τα Eλληνικά Βιολογικά Καλλυντικά ελιάς: Cosmoliva Organics.

Με σεβασμό στην παράδοση και με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, δημιουργήθηκε μια σειρά πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών που σκοπό έχει την ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Η Olivellenic είναι η πρώτη Ελληνική εταιρία με βάση το Ελληνικό ελαιόλαδο.

Το λάδι της ελιάς – υγρό χρυσάφι κατά τον Όμηρο και γνωστό από τον καιρό του Ιπποκράτη και του Διοσκουρίδη για τις ευεργετικές του ιδιότητες- είναι δώρο της Ελληνικής φύσης στην ομορφιά και την υγεία. Προσφέρει επιστημονικά αποδεδειγμένα βαθειά ενυδάτωση και προστασία στην επιδερμίδα. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες Α και Ε , βαθειά θρεπτικό,ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και είναι ισχυρά αντιγηραντικό με μεγάλη διεισδυτικότητα και και αναπλαστική δράση.

Ο αρμονικός συνδυασμός του ελαιολάδου με πλήθος επιλεγμένων φυτικών εκχυλισμάτων και ελαίων που χρησιμοποιούμε όπως Αλόη, Πράσινο τσάι, Αβοκάντο, Κόκκινο σταφύλι, Ιβίσκο, Ρούσκο, Καλέντουλα, Ιπποφαές, κ.ά. με τις ευεργετικές ενυδατικές και αναπλαστικές ιδιότητές τους συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της γήρανσης της επιδερμίδας.

Ιδιαίτερα για το ιπποφαές η επιστήμη πρόσφατα τεκμηρίωσε την μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνες A , C και Ε, ιχνοστοιχεία και μέταλλα καθώς είναι η μεγαλύτερη πηγή φυτικών λιπαρών οξέων Ω3, Ω6, Ω7, Ω9 που έχουν αντιγηραντική και επουλωτική δράση.

Το ιπποφαές έγινε ευρύτερα γνωστό όταν οι στρατιώτες του Μ. Αλεξάνδρου διεπίστωσαν τις “μαγικές “του ιδιότητες παρατηρώντας τα πληγωμένα άλογα που έτρωγαν ιπποφαές , όχι μόνο να θεραπεύονται οι πληγές τους αλλά να αποκτούν δύναμη και υγεία που δεν είχαν πριν.

Το μέλι , το κερί και η πρόπολη με ενυδατική , αντιμικροβιακή και απαλυντική δράση εμπλουτίζουν τις φόρμουλές μας και κάνουν τα καλλυντικά μας ιδανικό σας σύμμαχο ενάντια στο χρόνο, τη ξηρότητα και τη περιβαλλοντική μόλυνση.

Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υψηλή ποιότητα των δραστικών συστατικών που χρησιμοποιούμε ,αλλά και στην ικανή και αποτελεσματική ποσότητα τους, νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και είμαστε κατά των πειραμάτων στα ζώα.

Τα βιολογικά καλλυντικά μας είναι δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα.

Δεν περιέχουν τα απαγορευμένα και βλαβερά για τους ανθρώπους και το περιβάλλον SLS, SLES, PARABENS, VASELINE, PROPYLEN GLYCOL παράγωγα πετρελαίου , σιλικόνες, προϊόντα ζωικής προέλευσης και γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες.

Είναι πιστοποιημένα από το ICEA και είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με τους κανόνες του ΕΟΦ και του ΑΙΑΒ.

 

Δείτε τα προϊόντα της Cosmoliva

Επικοινωνία για πληροφορίες στα τηλέφωνα:

2105136176

6978410371

 

Αναρτήθηκε την 14 Jun στην κατηγορία οικολογικά νέα
Tags: