Home οικολογικά νέα Διατροφικοί κίνδυνοι Οι “Ευεργετικές Ιδιότητες” της Coca Cola

Οι “Ευεργετικές Ιδιότητες” της Coca Cola

Tα πρώτα 10 λεπτά :

10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας .
Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης .
Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από
την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό
οξύ , που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να
κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας .
20 λεπτά : Το
ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης .. Το
συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας
όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος ( και υπάρχει πολύ
ζάχαρη αυτή τη στιγμή ) .

40 λεπτά :
Η απορρόφηση
καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί . Οι κόρες σας
διαστέλλονται , η πίεση του αίματος αυξάνεται και
το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα .
Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν
αποτρέποντας την υπνηλία .

45 λεπτά :
Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή
ντοπαμίνης , ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης
στον εγκέφαλό σας . Είναι ο ίδιος τρόπος που
λειτουργεί και η ηρωίνη .

60 λεπτά :
Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το
ασβέστιο , το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο
έντερό σας , παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο
μεταβολισμό . Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις
της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών
που αυξάνουν επίσης τη νεφρική αποβολή του
ασβεστίου .

70 λεπτά :

Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν
παιχνίδι .
Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο
ασβέστιο , μαγνήσιο και ψευδάργυρο που
διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας , καθώς
επίσης το νάτριο , τον ηλεκτρολύτη και το
νερό …..

80 λεπτά :
Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σας
πεθαίνει , αρχίσετε θ ‘ να έχετε στέρηση ζάχαρης .
Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή και αργόστροφοι .
Έχετε επίσης τώρα , κυριολεκτικά ουρήσει όλο
το νερό που περιείχε η Coke , μαζί με τις
πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα
μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να
ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά
κόκκαλα και δόντια .

Πως η Coca Cola και η Pepsi μας « ΒΟΗΘΟΥΝ »

Μπορείς
να καθαρίσεις μια τουλέτα : Καταβρέξτε
με ένα κουτάκι Coca -Cola την λεκάνη της
τουλέτας . 1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα .
Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τις
χρωστικές κιλήδες από τις
πορσελάνες .

Μπορείτε
να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτήρα
του αυτοκινήτου σας :
Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο ,
βουτηγμένο στην Coca- Cola .

Καθαρίστε
τους πόλους της μπαταρία του αυτοκίνητου από την
διάβρωση :
Ρίξτε πάνω ένα κουτάκι Coca -Cola
στους πόλους της μπαταρίας για να εξαφανίσετε
την διάβρωση …..

Η
σκουριά φεύγει με την πρώτη : Απλώστε ένα πανί
βουτηγμένο στην Coca -Cola στη σκουριά για λίγο
χρονικό διάστημα .

Μπορείτε
να αφαιρέσετε το γράσσο από τα ρούχα :
Ρίξτε ένα κουτάκι Coke
πάνω στον λεκε από γράσσο , μαζί με
απορρυπαντικό , και τρίψτε το κυκλικά . Η
Coca-Cola/Pepsi θα βoηθήσει να εξαφανιστεί ο
λεκές .
Μπορεί
επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας !

Αυτό το κατασκεύασμα το πίνουμε ! Φυσικά το χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε και τους λεκέδες μας .

Και πληρώνουμε γι ‘ αυτό! Σωστά ;

Πληροφοριακά :
Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών , π.χ. Οπτάνθρακα &
Pepsi είναι 3.4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι
αρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα ! Το
σώμα μας σταματάει να χτίζει τα κόκαλα περίπου !
στην ηλικία των 30. Μετά από αυτή την ηλικία
αρχίζει να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο μέσα από
τα ούρα μας , εξαρτώμενο όμως πάντα από την
οξύτητα του φαγητού που λαμβάνει . Το διαλυμένο
ασβέστιο καταλήγει από τις αρτηρίες , τα αιμοφόρα
αγγεία , το δέρμα , τους ιστούς και τα διάφορα
όργανα , στα νεφρά με αποτέλεσμα την δημιουργία
της πέτρας στα νεφρά .

Τα αναψυκτικά δεν
έχουν καθόλου φυσικά στοιχεία ( σε αντίθεση με
τις βιταμίνες και το φυσικό νερό ) . Έχουν
περισσότερη ζάχαρη , υψηλότερη οξύτητα και
χρωστικά . Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν
ένα αναψυκτικό μετά από κάθε
γεύμα .
Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο ?

Το αντίκτυπο ;
Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 37 βαθμών για την λειτουργία της
χώνευσης των ενζύμων . Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να τονίσω δημιουργεί στο χωνευτικό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό .. Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται . Το ζυμωμένο φαγητό προκαλεί δυσοσμία , αέρια , αποσύνθεση και δημιουργεί τοξικά , τα οποία απορροφούνται από τα έντερα , όπου κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα απ ‘ διοχετεύεται σε ολόκληρο το σώμα . Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων αρρωστιών .

Μερικά παραδείγματα :
Πριν μερικούς μήνες , έγινε ένας διαγωνισμός στο
πανεπιστήμιο του Delhi ” Ποιος θα πιεί την
περισσότερη Coke ; ” Ο νικητής ήπιε 8 μπουκάλια
και πέθανε επί τόπου από την υπερβολική
δόση « μελανικής διοξύνης » στο αίμα του και μη
επαρκής οξυγονώσεως . Από τότε , ο πρύτανης
απαγόρεψε τα αναψυκτικά από την καντίνα του
πανεπιστημίου .

Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι σε ένα μπουκάλι Pepsi όπου μετά από 10 ημέρες αυτό διαλύθηκε ! Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνο ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα αρκετό καιρό μετά από τον θάνατο μας .
Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το αναψυκτικό στα ευαίσθητα έντερα σας και στο εσωτερικό του στομάχου σας που καταλήγει !

Θερμή παράκληση προς όλους :

Στείλτε αυτό το
μήνυμα σε όλους τους φίλους σας έτσι ώστε να
αυξήσουμε την ενημέρωση για το τι είναι τελικά
τα αναψυκτικά !

ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ – ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αναρτήθηκε την 21 Jun στην κατηγορία Διατροφικοί κίνδυνοι