Πυρετός.
Υλικά
1 πακέτο τόφου 250 gr
2 κουταλάκια του γλυκού άσπρο αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ
Παρασκευή
Στίβουμε το τόφου καλά και όταν το ανόιξουμε προσέχουμε να μην πετάξουμε τα υγρά του.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και παίρνουμε μια πάστα .
Την ακουμπάμε στο σημείο που μας ενδιαφέρει και την καλύπτουμε με καθαρή πετσέτα.
Αλλάζουμε το επίθεμα όταν ζεσταθεί πολύ.
Καλό είναι να το αφήσουμε για λίγο στο ψυγείο να δροσίσει.
Α.Χ.