Πυρετός.
Υλικά
1/2 φλυτζάνι ψιλικομμένο μαρούλι
1/2 φλυτζάνι ψιλοκομμένο αγγούρι
1/2 φλυτζάνι ψιλοκομμένο λάχανο ή ότι πράσινο φρέσκο λαχανικό υπάρχει
1 κουταλιά της σούπας άσπρο αλεύρι
Παρασκευή
Χτυπάμε όλα τα λαχανικά στο γουδί και προσθέτουμε αν χρειάζεται αλεύρι μέχρι να γίνει μια πάστα.
Απλώνουμε την πάστα στο σημείο και την σταθεροποιούμε με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα.
Την αφήνουμε για 2-3 ώρες.
Α.Χ.