Υλικά

  • 1 μεγάλο μαλακό αβοκάντο
  • 1/2 φλυτζάνι άψητο σουσάμι
  • 1 μέτριο ξεφλουδισμένο καρότο
  • 1/2 κλαδί σέλλερυ ή μισό ματσάκι σέλινο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • χυμό και ξύσμα ενός λεμονιού
  • 1 κουτ. του γλυκού ξερό κόλλιανδρο
  • 2 κουτ. της σούπας βιολογικό ταμάρι
  • αλατοπίπερο

Παρασκευή

  1. Αν θέλουμε αφήνουμε το σουσάμι στο νερό για 6-8 ώρες , αν όχι το χρησιμοποιούμε όπως είναι.
  2. Αφαιρούμε τις σκληρές ίνες από το σέλλερυ και καθαρίζουμε τα υλικά μας.
  3. Βάζουμε στην αρχή στο μίξερ το κρεμμύδι , το σέλινο, και το καρότο και τα χτυπάμε για λίγο .
  4. Κατόπιν   προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε χωρίς να λιώσουν.

Α.Χ.