Υλικά

  • 1 μεγάλο μαλακό αβοκάντο
  • 1/2 φλυτζάνι πίκλες αγγουράκια
  • 1 κουτ. της σούπας κάππαρη
  • 1 μέτριο ξεφλουδισμένο καρότο
  • 1/2 ματσάκι γλυστρίδα ή αλμύρα
  • 1-2 κουτ. της σούπας μηλόξυδο
  • αλατοπίπερο
  • 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • λίγο άνηθο

Παρασκευή

  1. Ξεπλένουμε την κάππαρη , πλένουμε πολύ καλά τα χόρτα και ξεφλουδίζουμε το καρότο.
  2. Χονδροκόβουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ προσέχοντας να μην πολτοποιηθούν.
  3. Προσθέτουμε ξύδι, λάδι και αλατοπίπερο και τ’ αφήνουμε για λίγο να ενωθούν οι γεύσεις και τ’ αρώματα.

Α.Χ.