- 1 μεγάλο μαλακό αβοκάντο
- 1/2 φλυτζάνι πίκλες αγγουράκια
- 1 κουτ. της σούπας κάππαρη
- 1 μέτριο ξεφλουδισμένο καρότο
- 1/2 ματσάκι γλυστρίδα ή αλμύρα
- 1-2 κουτ. της σούπας μηλόξυδο
- αλατοπίπερο
- 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- λίγο άνηθο
Παρασκευή
- Ξεπλένουμε την κάππαρη , πλένουμε πολύ καλά τα χόρτα και ξεφλουδίζουμε το καρότο.
- Χονδροκόβουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ προσέχοντας να μην πολτοποιηθούν.
- Προσθέτουμε ξύδι, λάδι και αλατοπίπερο και τ’ αφήνουμε για λίγο να ενωθούν οι γεύσεις και τ’ αρώματα.
Α.Χ.