Υλικά

  • 1 μεγάλο μαλακό αβοκάντο
  • 1/2 φλυτζάνι πολτοποιημένα κάσιους
  • 1 μικρό αγγουράκι
  • 1/2 ματσάκι φρέσκια μέντα ή δυόσμο
  • 1 κουτ της σούπας σησαμέλαιο
  • αλατοπίπερο
  • χυμό 1/2 λεμονιού
  • ξύσμα ενός πορτοκαλιού

Παρασκευή

  1. Αν θέλουμε μουλιάζουμε για 8 ώρες περίπου τα φυστίκια και κατόπιν τα πολτοποιούμε.
  2. Χτυπάμε πρώτα τα κάσιους στο μίξερ …
  3. Προσθέτουμε  τα υπόλοιπα υλικά  και τα χτυπάμε  για λίγο με προσοχή να μην λιώσουν.

Α.Χ.