- 1 μεγάλο μαλακό αβοκάντο
- 1/2 φλυτζάνι πολτοποιημένα κάσιους
- 1 μικρό αγγουράκι
- 1/2 ματσάκι φρέσκια μέντα ή δυόσμο
- 1 κουτ της σούπας σησαμέλαιο
- αλατοπίπερο
- χυμό 1/2 λεμονιού
- ξύσμα ενός πορτοκαλιού
Παρασκευή
- Αν θέλουμε μουλιάζουμε για 8 ώρες περίπου τα φυστίκια και κατόπιν τα πολτοποιούμε.
- Χτυπάμε πρώτα τα κάσιους στο μίξερ …
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε για λίγο με προσοχή να μην λιώσουν.
Α.Χ.