Υλικά

  • 1 μεγάλο μαλακό αβοκάντο
  • 1 μέτρια τομάτα χωρίς σποράκια και φλούδα
  • 2-3 λιαστά τοματάκια
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 κουτ. του γλυκού κοφτό πάπρικα
  • 1/2 καυτερή πιπεριά κέρατο
  • αλατοπίπερο
  • 1/2 κουτ. του γλυκού κόλλιανδρο κοπανισμένο
  • 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
Παρασκευή
  1. Καθαρίζουμε και κόβουμε όλα τα υλικά.
  2.  Βάζουμε στο μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να χονδροκοπούν.
  3. Βοηθάει αν έχουμε κόψει το μαϊντανό από πριν τον βάλουμε στο μίξερ.
Α.Χ.

 

 

 

  • http://www.facebook.com/NIKOS.JANGOS ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΓΚΟΣ

    Μ”αρεσει το γκουακαμόλε και το αβοκάντο….ειναι πολύ θρεπτικό…αλλα ειχα ψιλοβαρεθει να τρωω το κλασσικο γκουακαμόλε …

    Χαίρομαι που υπαρχουν τόσες συνταγες…
    μ’αρεσει αυτη θα την δοκιμάσω…

    Συγχαρητηρια και πάλι για την ΦΥΤΟΦΑΓΙΚΗ σελίδα με συνταγες…ειναι πολύ ωραία…
    χαίρομαι που υπάρχει κάτι τέτοιο.