Υλικά

  • 1 αβοκάντο μαλακό και μεγάλο
  • 4 ραπανάκια
  • 1 αγγουράκι
  • 1 κουτ. του γλυκού μπούκοβο
  • 1 κουτ. της σούπας κάππαρη
  • 2 κ. της σούπας ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο
  • χυμό 1 λεμονιού και 2 κουτ. της σούπας βιολογικό μηλόξυδο
Παρασκευή
  1. Κόβουμε πρώτα τα ραπανάκια στο μίξερ χωρίς να τα λιώσουμε.
  2. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να κοπούν  καλά αλλά όχι να λιώσουν.
Α.Χ.