- 1 μεγάλο και μαλακό αβοκάντο
- 1 ξινόμηλο
- 1/2 κούπα κόκκινο λάχανο
- 1/2 κούπα καρύδια
- λίγα φύλλα σέλινου
- 1-2 κουτ. μηλόξυδο
- αλατοπίπερο
- 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- χυμό και ξύσμα 1 λεμονιού
Παρασκευή
- Βάζουμε όλα τα υλικά -εκτός από το αβοκάντο-στο μίξερ τα κόβουμε χωρίς να τα λιώσουμε, ενώ το αβοκάντο το λιώνουμε με το πιρούνι.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τ’ αφήνουμε λίγο για να μαριναριστούν.
- Αν θέλουμε γεμίζουμε μ’ αυτήν τη παρασκευή ένα άλλο αβοκάντο κομμένο στη μέση.
Α.Χ.