Home συνταγές 3.Ωμοφαγικές συνταγές (raw food vegans) 1. Ντιπ / ορεκτικά [raw food vegan] 12. Ντιπ αβοκάντο με κόκκινο λάχανο και ξινόμηλο .

Υλικά

  • 1 μεγάλο και μαλακό αβοκάντο
  • 1 ξινόμηλο
  • 1/2 κούπα κόκκινο λάχανο
  • 1/2 κούπα καρύδια
  • λίγα φύλλα σέλινου
  • 1-2 κουτ. μηλόξυδο
  • αλατοπίπερο
  • 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
  • χυμό και ξύσμα 1 λεμονιού

Παρασκευή

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά -εκτός από το αβοκάντο-στο μίξερ τα κόβουμε χωρίς να τα λιώσουμε, ενώ το αβοκάντο το λιώνουμε με το πιρούνι.
  2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τ’ αφήνουμε λίγο για να μαριναριστούν.
  3. Αν θέλουμε γεμίζουμε μ’ αυτήν τη παρασκευή ένα άλλο αβοκάντο κομμένο στη μέση.

 

Α.Χ.