- Επιλέξτε φρούτα που είναι ώριμα, αλλά όχι πολύ ώριμα, προσέξτε να μην έχουν κιλήδες ή χτυπήματα.
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 50 βαθμούς C. Πάρτε ένα ταψί και βάλτε ένα κομμάτι λαδόκολλα σε αυτό.
- Πλύνετε τα φρούτα σε κρύο νερό και στεγνώστε τα με χαρτί κουζίνας . Στη συνέχεια, κόψτε τα φρούτα σε κομμάτια που είναι περίπου το ίδιο μέγεθος. Αυτό θα βοηθήσει όλα τα φρούτα να στεγνώσουν στον ιδιο χρόνο.
- Τοποθετήστε τις φέτες φρούτων σττη λαδόκολλα, προσέχτε να μην ακουμπάνε το ένα με το άλλο.
- Βάλτε τα φρούτα στο φούρνο και αφήστε λίγο ανοιχτό το πορτάκι. Αφήστε στο φούρνο μεταξύ 10 και 12 ώρες. Βγάλτε από το φούρνο και αφήστε να κρυώσουν εντελώς.