1. Επιλέξτε φρούτα που είναι ώριμα, αλλά όχι πολύ ώριμα, προσέξτε να μην έχουν κιλήδες ή χτυπήματα.
  2. Προθερμάνετε το φούρνο στους 50 βαθμούς C. Πάρτε ένα ταψί και βάλτε ένα κομμάτι λαδόκολλα σε αυτό.
  3. Πλύνετε τα φρούτα σε κρύο νερό και στεγνώστε τα με χαρτί κουζίνας . Στη συνέχεια, κόψτε τα φρούτα σε   κομμάτια που είναι περίπου το ίδιο μέγεθος. Αυτό θα βοηθήσει όλα τα φρούτα να στεγνώσουν στον ιδιο χρόνο.
  4. Τοποθετήστε τις φέτες φρούτων σττη λαδόκολλα, προσέχτε να μην ακουμπάνε το ένα με το άλλο.
  5. Βάλτε τα φρούτα στο φούρνο και αφήστε λίγο ανοιχτό το πορτάκι. Αφήστε στο φούρνο μεταξύ 10 και 12 ώρες. Βγάλτε από το φούρνο και αφήστε να κρυώσουν εντελώς.