- 200 γρ. κεμπάπ σόγιας
- 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 4 κουταλιές της σούπας σόγια σος
- χυμό από ένα λεμόνι η δύο ανάλογα το μέγεθος
- 1/2 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
- 1/2 κουταλιά του γλυκού θυμάρι
- 1 κουταλιά της σούπας λιωμένο σκόρδο
- αλάτι -πιπέρι
- 8 καλαμάκια για σουβλάκια
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε και στραγγίζουμε το κεμπάπ , το περνάμε στα σουβλάκια.
βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα πλατύ σκεύος (π.χ. ταψί), ανακατεύουμε και βάζουμε τα σουβλάκια, τα μαρινάρουμε για 2 ώρες.
Ψήνουμε στο γκριλ η σε ψησταριά με κάρβουνα για 5 λεπτά την κάθε πλευρά η μέχρι να πάρουν χρώμα και να κάνουν κρούστα, κατά την διάρκεια του ψησίματος αλείφουμε με ένα πινέλο τα σουβλάκια με την μαρινάδα τους.