Υλικά για 8 σουβλάκια

  • 200 γρ. κεμπάπ σόγιας
  • 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 4 κουταλιές της σούπας σόγια σος
  • χυμό από ένα λεμόνι η δύο ανάλογα το μέγεθος
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού θυμάρι
  • 1 κουταλιά της σούπας λιωμένο σκόρδο
  • αλάτι -πιπέρι
  • 8 καλαμάκια για σουβλάκια

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε και στραγγίζουμε το κεμπάπ , το περνάμε στα σουβλάκια.

βάζουμε  τα υπόλοιπα υλικά σε ένα πλατύ σκεύος (π.χ. ταψί), ανακατεύουμε και βάζουμε τα σουβλάκια, τα μαρινάρουμε  για 2 ώρες.

Ψήνουμε στο γκριλ η σε ψησταριά με κάρβουνα για 5 λεπτά την κάθε πλευρά η μέχρι να πάρουν χρώμα και να κάνουν κρούστα, κατά την διάρκεια του ψησίματος αλείφουμε με ένα πινέλο τα σουβλάκια με την μαρινάδα τους.

 

  • http://www.facebook.com/NIKOS.JANGOS ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΓΚΟΣ

    υπεροχα φαινονται…

    αλλα γιατι ειναι στους vegetarians και όχι στους vegans?

    • Annahohlaki

      από λάθος ντε, βασύνη-βιασύνη….

      • Annahohlaki

        Συμπληρώνω…Μήπως έβλεπες την ομάδα των γαλακτοχορτοφαγικών  συνταγών;Γιατί διαπιστώνω ότι έχει μπει κανονικά τελικά στις ομάδες συνταγών που ανήκει.