Home Uncategorized Αποχυμωτής: Green Star GS-3000 785.00€

Πρόκειται για τον κορυφαίο στο είδος του αποχυμωτή, με πολυάριθμα βραβεία στο ενεργητικό του. Μία πραγματική επένδυση, ένα ουσιαστικό εργαλείο υγείας!

Πατενταρισμένη Τεχνολογία

Ο Green Star χρησιμοποιεί σύστημα διπλών γραναζιών για να συνθλίψει και να μετατρέψει σε χυμό, φρούτα, λαχανικά και χορταρικά. Το διπλά γρανάζια είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με πλαστικό τελείωμα.
Η καινοτομία του Green Star έγκειται στους μαγνήτες και τα βιοκεραμικά υλικά που έχουν ενσωματωθεί στα διπλά γρανάζια. Η πατενταρισμένη αυτή τεχνολογία, είναι μία πραγματική καινοτομία. Οι μαγνήτες αυξάνουν τα επίπεδα των μεταλλικών στοιχείων των χυμών, με αποτέλεσμα πιο φρέσκους χυμούς, με τις βιταμίνες και τα ένζυμά τους να διαρκούν περισσότερο, να είναι πιο βιοδιαθέσιμα και να απορροφώνται εντελώς από τον οργανισμό. Επιπλέον, το γεγονός ότι το σύστημα των διπλών γραναζιών λειτουργεί στην πολύ χαμηλή ταχύτητα των 110 στροφών ανά λεπτό, βοηθά σημαντικά στην επιβράδυνση της διαδικασίας οξείδωσης του χυμού. Δεν παράγεται σχεδόν καθόλου θερμότητα και τα ένζυμα του χυμού διατηρούνται αναλλοίωτα. Η τεχνολογία του Green Star επιτρέπει στον χυμό καρότου να διατηρηθεί για δύο μέρες στο ψυγείο χωρίς σημαντική απώλεια των θρεπτικών συστατικών του.
Ο αποχυμωτής Green Star δεν είναι απλά ένας κορυφαίος αποχυμωτής φρούτων και λαχανικών. Είναι κατάλληλος και για χορταρικά όπως π.χ. το σπανάκι και για χυμούς πλούσιους σε χλωροφύλλη, όπως αυτός του σιταρόχορτου. Επιπλέον, πολτοποιεί με ευκολία φρέσκα ή καταψυγμένα φρούτα (για sorbet απολαύσεις) αλλά και σπόρους, ξηρούς καρπούς, χουρμάδες και πολλά άλλα. Σας προσφέρει λοιπόν τη δυνατότητα να φτιάξετε τους δικούς σας πολτούς ξηρών καρπών, όπως ταχίνι ή αμυγδαλοβούτυρο, με την ποιότητα φυσικά της ωμής διατροφής.
Τεχνική Εξαγωγής: Η χαμηλή ταχύτητα των 110 rpm δεν υπερθερμαίνει και δεν συνθλίβει τα θρεπτικά συστατικά. Οι μαγνήτες που είναι ενσωματωμένοι στα δύο περιστρεφόμενα γρανάζια αυξάνουν τη θρεπτική ποιότητα του χυμού.

Διαστάσεις: 47.5 x 16.5 x 35 cm (Μ x Π x Υ). Βάρος: 8.6 kg

190 Watt, 230 V, 30 – 60 λεπτά.

Green Star GS-1000 (standard εξοπλισμός) που περιλαμβάνεται στην παράδοση: αποχυμωτής Green Star Juicer, λεπτή σήτα (για χυμούς), σήτα ομογενοποίησης (για sorbet και πολτούς), γυάλινη κανάτα, βούρτσα καθαρισμού, ένα αποσπώμενο χερούλι για τις πιο σκληρές και ένα για τις πιο μαλακές τροφές,  αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Sku
a00053
Description
juiser
Product Options
#OptionPrice
1Green Star GS-3000 €785.00
Shipping
Shipping Rate:
Order juiser Green Star GS-3000 @ €785.00
Αναρτήθηκε την 6 Mar στην κατηγορία Uncategorized