Home Featured Σεμινάρια Vegan Μαγειρικής από τον Greenchef στην Αθήνα

allyou_gastronomy_internal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O greenchef Νίκος Γαϊτάνος σε συνεργασία με την  GreenVie την εταιρεία με τα καλύτερα φυτικά τυριά  και με την χορηγία της με Βιουγείας της μεγαλύτερης εταιρείας βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, παρουσιάζει έναν κύκλο σεμιναρίων στην Αθήνα με θέμα αποκλειστικά την VEGAN φυτική μαγειρική. Τα σεμινάρια θα γίνονται σε έναν πολύ όμορφο και λειτουργικό χώρο το ”School of Gastronomy by Dipnosofistirion” που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην Βασιλισσης Ολγας 6 απέναντι από το Ζάππειο.

Τα πρώτα δύο προγραμματισμένα σεμινάρια είναι:

  •  22 Μαρτίου Σεμινάριο “Vegan street food”Σεμινάριο_vegan_streetfood

Σε αυτό το σεμινάριο θα γνωρίσουμε απολαυστικές street food συνταγές από ολο τον κόσμο και θα μάθουμε πως να τις μετατρέψουμε σε φυτικές (vegan)!

το ταξίδι μας θα ξεκινήσει από την Ελλάδα οπού θα κάνουμε το παραδοσιακό μας πιτόγυρο αλλά με γύρο από μανιτάρια πλευρώτους, πηγαίνουμε Αγγλία και μετατρέπουμε το fish n chips σε tofish n chips δηλαδή θα αντικαταστήσουμε το ψάρι με τόφου, επόμενη στάση Αμερική για το πιο ζουμερό burger μανιταριών και το ταξίδι μας τελειώνει στο Μεξικό οπού θα φτιάξουμε τάκος με κιμά σόγιας, φυσικά θα μάθουμε να κάνουμε και τις φυτικές σάλτσες που θα τα συνοδεύσουν τζατζίκι, tartare sauce, μαγιονέζα, γουακαμόλε

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης …του σεμιναρίου “vegan streetfood” με τον chef Νίκο Γαϊτάνο , το έντυπο υλικό του σεμιναρίου καθώς και δώρα από τις εταιρείες χορηγούς

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 60 ευρώ, απαραίτητη η προπληρωμή για κράτηση θέσης, για περισσότερες πληροφορίες αποστείλατε mail στο greenchefworkshop@gmail.com

Τηλ. 6975260041

(Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές)

  • 7 Απριλίου Σεμινάριο “Όλα Vegan”Σεμινάριο_ολα_vegan

 

Λίγο πριν την μεγάλη εβδομάδα ο greenchef Νίκος Γαϊτάνος μας δείχνει πως να μετατρέψουμε σε βίγκαν (νηστίσιμες) αγαπημένες συνταγές της Ελληνικής και της διεθνούς κουζίνας. Eπίσης θα μας δώσει χρήσιμες συμβουλές για το πως μπορούμε να κάνουμε vegan όλες τις συνταγες που μας αρέσουν!
Οι συνταγές του σεμιναρίου:
-Παστίτσιο με κιμά σόγιας,λαχανικά και φυτική μπεσαμέλ
-μελιτζάνες παπουτσάκια με κιμά από μανιτάρια
-σπαγγέτι καρμπονάρα
-χούμους σε 4 γεύσεις
-vegan σούπα κακαβιά με μαριναρισμένο τόφου
-Κίτρινο κάρυ Ταϋλάνδης
-Κρέπες με χειροποίητη πραλίνα φουντουκιούΣτους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου ” ‘Oλα Vegan” με τον chef  Νίκο Γαϊτάνο, το έντυπο υλικό του σεμιναρίου καθώς και δώρα από τις εταιρείες χορηγούςΤο κόστος του σεμιναρίου είναι 60 ευρώ, απαραίτητη η προπληρωμή για κράτηση θέσης, για περισσότερες πληροφορίες αποστείλατε mail στο greenchefworkshop@gmail.comΤηλ 6975260041

(Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές)

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν και τα δύο σεμινάρια ισχύει έκπτωση 20%
nikosβιογραφικό
Ο Νίκος Γαϊτάνος, είναι αποκλειστικά σεφ χορτοφαγίας με προϋπηρεσία στα περισσότερα vegetarian/vegan εστιατόρια της Αθήνας, (Υγεία- Οικολογία, Avocado) και σε χορτοφαγικά εστιατόρια του Λονδίνου (Organic for the people, Norman’s coach n’ horses, vegan hippo) ενώ τα τελευταία χρονιά είναι headchef στο Rosebud στην Αθήνα και στο rOOTS στην Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, εργάζεται ως guest chef στο εστιατόριο “Goji Vegetarian Cafe” στο York της Αγγλίας και είναι Consultant chef στα ξενοδοχεία Holiday Inn της Αγγλίας και της Ιρλανδίας όπου έχει δημιουργήσει το χορτοφαγικό μενού. Τέλος, είναι διαχειριστής στις ιστοσελίδες greenchef.gr και nikosgaitanos.com.
GREENVIEola_bio_logo5

 

Αναρτήθηκε την 20 Feb στην κατηγορία Featured / Tα νέα της Γης
Tags: