Home Featured Σεμινάριο Χορτοφαγικής (Vegan) Κουζίνας της Ανατολής [Θεσσαλονίκη 26/11/2014]

σεμιναριο_χορτοφαγιας

Χορτοφαγική (Vegan) Κουζίνα της Ανατολής

Σ’ αυτό το σεμινάριο ξεκινάμε ένα ταξίδι στα βάθη της Ανατολής, πλημμυρισμένο από αρώματα φρέσκων μυρωδικών και μπαχαρικών, μέσα από ένα χορτοφαγικό γευστικό πρίσμα. Μετατρέπουμε σε vegan κλασσικές συνταγές από την Ινδία, την Ταϊλάνδη, την Ιαπωνία, την Μέση Ανατολή, την Β. Αφρική και ανακαλύπτουμε την υψηλή διατροφική αξία της χορτοφαγικής (vegan) κουζίνας.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου, καθώς και δύο ποτήρια κρασί που συνοδεύουν την γευσιγνωσία.

Κόστος Συμμετοχής: 40€

Τμήμα 16 ατόμων

Σημείωση: Παρακαλούμε, όταν συμπληρώνετε την φόρμα συμμετοχής, να συμπληρώνετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τον τίτλο του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει, όπως κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Νίκος Γαϊτάνος

vegan σεμιναριο θεσσαλονίκη 2

O Νίκος Γαϊτάνος, είναι αποκλειστικά chef χορτοφαγίας με προϋπηρεσία σε όλα τα vegetarian/vegan εστιατόρια της Αθήνας, Υγεία- Οικολογία, Avocado, ενώ τα τελευταία δύο χρονιά είναι chef στο Rosebud. Το εστιατόριο του, είναι στο Top Ten του tripadvisor.com ανάμεσα σε 1.800 εστιατόρια της Αθήνας και 4o στην κατάταξη της USA TODAY, στα εστιατόρια με υγιεινό μενού, στην Αθηνά. Επιπλέον, εργάζεται ως guest chef στο εστιατόριο “Goji Vegetarian Cafe” στο York της Αγγλίας και είναι σύμβουλος σεφ στα ξενοδοχεία Holiday Inn της Αγγλίας και της Ιρλανδίας όπου έχει δημιουργήσει το χορτοφαγικό μενού. Τέλος, είναι ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας greenchef.gr, της πιο δημοφιλούς χορτοφαγικής ιστοσελίδας στην Ελλάδα.

  • Ημερομηνία: 26/11/2014
  • Ώρα έναρξης: 20:00.
  • Διάρκεια σεμιναρίου: 3 Ώρες.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε:
1) Να επισκεφθείτε την σελίδα μας στο http://cooking-workshop.gr/ και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου.
2) Να μας καλέσετε τηλεφωνικά, στο 2310 277280, Δευτέρα ως Παρασκευή, 10:00-19:00.


Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας

workshop2workshop7vegan σεμιναριο θεσσαλονίκη 1

 

Αναρτήθηκε την 4 Nov στην κατηγορία Featured / Tα νέα της Γης
Tags: