Υλικά
- 1/2 κιλό τυρί τρίμμα Κύθνου ( αν δεν βρείτε βάλτε μία ανάλατη μυζήθρα)
- 2 αυγά (κατά προτίμηση βιολογικά)
- 4 – 5 κ.σ. αλεύρι
- αλάτι – πιπέρι
- λάδι για τηγάνισμα
Προετοιμασία
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε μία λεκανίτσα
- Αφήνουμε στο ψυγείο τη ζύμη για μισή ώρα να σταθεί
- Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε άφθονο καυτό λάδι μέχρι να χρυσίσουν
- Τα ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας για 1 λεπτό και σερβίρουμε