Υλικά

  • 1/2 κιλό τυρί τρίμμα Κύθνου ( αν δεν βρείτε βάλτε μία ανάλατη μυζήθρα)
  • 2 αυγά (κατά προτίμηση βιολογικά)
  • 4 – 5 κ.σ. αλεύρι
  • αλάτι – πιπέρι
  • λάδι για τηγάνισμα

Προετοιμασία

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε μία λεκανίτσα
  2. Αφήνουμε στο ψυγείο τη ζύμη για μισή ώρα να σταθεί
  3. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε άφθονο καυτό λάδι μέχρι να χρυσίσουν
  4. Τα ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας για 1 λεπτό και σερβίρουμε
Αναρτήθηκε την 10 Sep στην κατηγορία 1.Ντιπ / ορεκτικά [vegetarian] / 2.Ντιπ / ορεκτικά
Tags: