Home Featured Πως Χρησιμοποιείται το Νερό για την Υποδούλωση των Ανθρώπων!!! [Ιδιωτικοποίηση του Νερού]

Πως Χρησιμοποιείται το Νερό για την Υποδούλωση των Ανθρώπων!!!

Πολλά έχουν γραφτεί για τους πρόσφατους πολέμους που έγιναν για το πετρέλαιο (π.χ. πόλεμος του κόλπου), τους πολέμους που γίνονται τώρα για το πετρέλαιο (π.χ. αραβική άνοιξη) και για τους πολέμους που θα γίνουν στο μέλλον για το πετρέλαιο (π.χ. Συρία, Ιράν). Αυτό που δεν έχουν ασχοληθεί πολλοί είναι ότι η έλλειψη νερού θα οδηγήσει σε πολέμους πολύ πιο μεγάλους!
Σύμφωνα με μελέτες των Ηνωμένων Εθνών καθώς και επιστημονικές μελέτες τα 2/3 του πληθυσμού της Γης θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα λειψυδρίας μέχρι το 2025. Οι λόγοι που αναφέρονται συχνά για την έλλειψη νερού είναι η μόλυνση και ο κακός σχεδιασμός που θα οδηγήσει σε άνιση κατανομή.
Προς το παρόν αυτό είναι ένα πρόβλημα του τρίτου κόσμου. Ωστόσο η έκθεση των Ηνωμένων εθνών καθώς και επιμέρους εκθέσεις αναφέρουν ότι η Αγγλία αντιμετωπίζει μεγάλες ελλείψεις σε νερό και οι ΗΠΑ δεν είναι σε πολύ καλύτερο σημείο. Ακόμα και η υπηρεσία πληροφοριών του υπουργείου αμύνης των ΗΠΑ (DIA) επανέλαβε με σαφήνεια τις τρομερές προειδοποιήσεις της έκθεσης των Ηνωμένων Εθνών δηλώνοντας ότι οι ασταθείς παροχές νερού θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τα πάντα και το νερό θα πρέπει στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως όπλο. Η έκθεση της DIA προκάλεσε την αντίδραση της υπουργού εσωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, όπως σχολίασε “τα ευρήματα της  DIA είναι απογοητευτικά” και πως “όσο θα αυξάνεται ο πληθυσμός της Γης τόσο θα αυξάνεται και η ζήτηση νερού, τα παγκόσμια αποθέματα νερού όμως δεν θα επαρκέσουν με αυτούς τους ρυθμούς, η έλλειψη νερού θα προκαλέσει διαμάχες μεταξύ των κρατών αλλά και εντός των κρατών”. Σημειώστε πως οι εφαρμοστές της παγκοσμιοποίησης δεν χάνουν ευκαιρία να αναφερθούν στον υπερπληθυσμό της Γης για να δικαιολογήσουν το πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού!!!
Καθώς ο κόσμος κουράστηκε από τις ψεύτικες δικαιολογίες που ξεκίνησαν τους πολέμους για το πετρέλαιο για χάρη των τραπεζιτών, αλλάζουν στρατηγική και στρέφονται στις βασικές ανάγκες των ανθρώπων, την τροφή και το νερό (βλ. Codex alimentarius). O OHE και η DIA στρώνουν το τραπέζι για το τι πρόκειται να έρθει, μία προγραμματισμένη παγκόσμια έλλειψη νερού!!!
Είκοσι τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού, δεν έχει επί του παρόντος πρόσβαση σε επαρκή παροχή καθαρού πόσιμου νερού. Η παγκόσμια κατανάλωση νερού διπλασιάζεται κάθε 20 χρόνια, πάνω από το διπλάσιο του ποσοστού της ανθρώπινης αύξησης του πληθυσμού. Το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης για την υποδούλωση των ανθρώπων με τον έλεγχο του νερού ήδη αποδίδει καρπούς καθώς 31 χώρες αντιμετωπίζουν σήμερα λειψυδρία.

Οι βιομηχανίες της παγκοσμιοποίησης συμμετέχουν σε αυτή την συνωμοσία μολύνοντας περισσότερα από τα μισά μεγάλα ποτάμια της Γης.
Οι κρατικοί δανεισμοί είναι το μέσο για την πλήρη παγκόσμια κυριαρχία. Η Βολιβία δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο χρέος της στην παγκόσμια τράπεζα και η εταιρεία ύδρευσης πέρασε στα χέρια των παγκοσμιοποιητών με αποτέλεσμα η τιμή του νερού να αυξηθεί κατά 400%, Το ίδιο γίνεται και στο Περού όπου η τυπική φτωχή οικογένεια πληρώνει ιδιώτες πωλητές μέχρι και 3$ ανά κυβικό μέτρο για να συλλέγει μολυσμένα ύδατα σε κάδους, ενώ η ελίτ πληρώσει 30 σεντ ανά κυβικό μέτρο για επεξεργασμένο νερό που αναβλύζει από τις βρύσες στα σπίτια τους. Στην Ινδία υπάρχουν οικογένειες που ξοδεύουν το 1/4 του εισοδήματος τους για νερό. Στο παιχνίδι του χειρισμού του χρέους για τον έλεγχο του νερού δεν είναι μόνο οι χώρες του τρίτου κόσμου. Το παράγωγο χρέος έχει παραλύσει τις οικονομίες της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Σύντομα το νερό θα ελέγχεται παγκόσμια από ιδιωτικές εταιρείες και αν κρίνουμε από την Βολιβία η τιμή που θα το πουλάνε θα είναι μάλλον τσουχτερή…!!! Κάθε προσπάθεια άντλησης και καθαρισμού νερού ακόμα και η συλλογή βρόχινου νερού θα θεωρείται παράνομη!
Και δεν τελειώνει εδώ, η έκθεση της DIA αναφέρει ευκρινώς ότι η γεωργία χρησιμοποιεί το 70% του νερού του πλανήτη. Ως εκ τούτου, συνάγεται ότι η έλλειψη νερού θα οδηγήσει γρήγορα στην έλλειψη τροφίμων. Ακόμα μία πολύ καλή δικαιολογία για την παραγωγή γενετικά μεταλλαγμένων τροφίμων που αντέχουν στη ξηρασία…!!!

Διαβάστε σχετικά άρθρα: