Home Featured 21 Δεκεμβρίου 2012, Η Coca-Cola αποχαιρετά τα κέρδη της από την Βολιβία!

H Coca-Cola αποχαιρετά τα κέρδη της από την Βολιβία.

Η Βολιβιανή κυβέρνηση αποφάσισε να διώξει την Coca-Cola και να σταματήσει την πώληση της σε όλη την χώρα. Η συμβολική ημερομηνία που επιλέχθηκε για την “απέλαση” της πολυεθνικής είναι η τελευταία μέρα του ημερολογίου των Μάγιας στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.
Σύμφωνα με τον υπουργό εξωτερικών της Βολιβίας David Choquehuanca, αποφάσισε να απομακρύνει την Coca-Cola με το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας, ώστε να δημιουργηθεί ένα πρόσχημα για τον εορτασμό του τέλους του καπιταλισμού και την αρχή της “κουλτούρας της ζωής” στην κοινότητα των κοινωνιών. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο Θερινό Ηλιοστάσιο του Νοτίου Ημισφαιρίου La Isla del Sol στη λίμνη Τιτικάκα.
Η εικοστή πρώτη Δεκεμβρίου του 2012 είναι το τέλος του εγωισμού, της διαίρεσης. Η εικοστή πρώτη του Δεκέμβρη πρέπει να είναι το τέλος της Coca-Cola και η αρχή του mocochinche (ένα τοπικό δροσιστικό ποτό)”, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών σε μια πολιτική ομιλία. “Οι πλανήτες θα ευθυγραμμιστούν μετά από 26.000 χρόνια… αυτό είναι το τέλος του καπιταλισμού και η αρχή του κοινοτισμού”, πρόσθεσε.
H Coca-Cola πωλείται σε πάνω από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο, ελάχιστες κυβερνήσεις έχουν τολμήσει να τα βάλουν με την παντοδύναμη πολυεθνική. Εξαγοράζει πολιτικούς και κυβερνήσεις με δωρεές και μέσα ενημέρωσης με διαφημίσεις (το ξέρατε ότι η Coca-Cola 3Ε έκλεισε  τα εργοστάσια της σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα;).


Αυτές είναι οι χώρες που δεν πωλείται η Coca-Cola.

To 2006 το Ινδικό κρατίδιο Kerala απαγόρευσε την παραγωγή και την πώληση της Coca-Cola και η Βενεζουέλα απαγόρευσε πριν 2 χρόνια την πώληση της Coca-Cola Zero.

Όσο για την Βολιβία, φανταστείτε τα οφέλη για την δημόσια υγεία…!!!

Οι “Ευεργετικές Ιδιότητες” της Coca Cola

Coca Cola Zero [ Συστατικά και Επιπτώσεις στην Υγεία ]

Εισαγγελική έρευνα για Δηλητήριο σε Αναψυκτικά

Συγχαρητήρια Βολιβία!!!

Αναρτήθηκε την 17 Aug στην κατηγορία Featured / Tα νέα της Γης / Διατροφικοί κίνδυνοι