- 2 κ.σ. αμυγδαλέλαιο
- 2 κ.σ. γιαούρτι ή γιαούρτι σόγιας
- 2 κ.γ.μέλι
- 2 κ.γ.. βαζελίνη (προαιρετικά για extra γυαλάδα)
- 4 κ.σ. λιωμένα φρούτα της επιλογής σας
- 1 καθαρό και στεγνό βαζάκι
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπεν μαρί, ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να αρχίζει να βράζει.
- Αφήνουμε λίγα λεπτά το μείγμα να κρυώσει και το σουρώνουμε με ένα τουλόυπανι ή ψιλό σουρωτήρι.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα βαζάκι.