Home οικολογικά νέα Διατροφή / ευεξία Ρωτήστε μας και σας απαντάμε ….

….για ότι έχει σχέση με την παραδοσιακή , χορτοφαγική, ωμοφαγική μαγειρική, τους συνδυασμούς των τροφών, τη διατροφική αξία των πρώτων υλών, τα βιολογικά προϊόντα , πληροφορίες για την αντικατάσταση ζωικών πρώτων υλών με φυτικές. βιβλία που αφορούν τον τομέα μας και ότι άλλο θέλετε και είναι μέσα στη σφαίρα των δραστηριοτήτων μας.

Συνεργαζόμαστε με διατροφολόγους, διαιτολόγους, γεωπόνους ,γιατρούς, παραγωγούς, εκδοτικούς οίκους και εμείς οι ίδιοι έχουμε σπουδάσει μαγειρική , εξειδικευόμαστε στη χορτοφαγική κουζίνα και ενημερωνόμαστε συνεχώς για θέματα του περιβάλλοντος , της οικολογίας και της διατροφής.

Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε και να διαδώσουμε φυσικούς και οικολογικούς τρόπους διαβίωσης και σας θέλουμε μαζί μας , στη προσπάθειά μας να ξαναθυμηθούμε παραδοσιακή γνώση αλλά και να προωθήσουμε νεώτερες αντιλήψεις για τη ζωή φιλικότερες στο περιβάλλον και στον άνθρωπο..!

Στείλτε στο mail μας για να δημοσιεύσουμε, ότι νομίζετε ότι είναι χρήσιμο για όλους μας.

[email protected]

[email protected]

Υποστηρίζουμε όποιο κίνημα μπορεί να προσφέρει μόνο καλό στη σωματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου  και στην ισορροπία του περιβάλλοντος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συνδεθούμε και να μπορούμε να ανταλλάσουμε χρήσιμες πληροφορίες , νέα και δραστηριότητες

 

 

greenchef.gr

2/6/2012