Δυσκοιλιότητα.
Τα φασόλια αζούκι μπορούν να γίνουν εξαιρετικά φύτρα και είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και ίνες ενώ το κόμπου είναι σκούρο φύκι με γεύση στρειδιών.
Υλικά
- 1 φλυτζάνι φασόλια αζούκι
- 1 λωρίδα 6-8 cm από φύκι κόμπου (θα το βρούμε σε μαγαζιά με βιολογικά ή Ασιατικά προϊόντα)
- 4 φλυτζάνια νερό
Παρασκευή
- Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί σε χαμηλή φωτιά για 3 τέταρτα περίπου.
- Σουρώνουμε το ρόφημα και το πίνουμε ζεστό.
Α.Χ.