Υλικά

  • 1 μεγάλο αβοκάντο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1/2 κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο
  • 1 ντομάτα κομμένη σε μπουκιές
  • χυμό από 1 ή 2 λεμόνια (επειδή ότι μπαίνει δεν βγαίνει, καλό είναι να βάζουμε λίγο λίγο το λεμόνι μέχρι να βρούμε την επιθυμητή οξύτητα)
  • 1 κ.σ. ξερό κόλιανδρο (αν είναι ολόκληρος και τον τρίψουμε σε ένα γουδί το γουακαμόλε θα είναι πολύ πιο αρωματικό)
  • 2 – 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Ταμπάσκο κατά βούληση
  • αλάτι

Προετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε το αβοκάντο, το βάζουμε σε ένα μπολ, το ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού και το λιώνουμε με ένα πιρούνι.
  2. Προσθέτουμε όλα τα υλικά, ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά .
  3. Σερβίρουμε μαζί με νάτσος ή και σαν γέμιση σε τάκος.
  4. Αν λιώσουμε το γουακαμόλε στο μπλέντερ μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σαν dressing για σαλάτες

     Μαρού

Mους καρύδας. Ωμοφαγικό γλυκό και όχι μόνο.Mους καρύδας. Ωμοφαγικό γλυκό και όχι μόνο.

Δείτε συγκεντρωμένες 20 Συνταγές για ντιπ Αβοκάντο [Dip Avocado]Δείτε συγκεντρωμένες 20 Συνταγές για ντιπ Αβοκάντο [Dip Avocado]

Σκορδαλιά ωμοφαγική με αβοκάντο και νιφάδες βρώμης.Σκορδαλιά  με αβοκάντο