Home Featured Codex Alimentarius – Ο Διατροφικός εφιάλτης γίνεται νόμος του κράτους

Ο Π.Ο.Ε. (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου) υποχρεώνει πλέον όλες τις χώρες μέλη του να εφαρμόσουν τον Διατροφικό Κώδικα (codex alimentarius).

Κάθε χώρα που εφαρμόζει τον κώδικα υποχρεώνεται να επιτρέπει την εισαγωγή μεταλλαγμένων τροφών και ζωοτροφών.
Βάση του κώδικα οι αγελάδες που παράγουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα, λαμβάνουν υποχρεωτικά την αυξητική ορμόνη rBGH της “Monsanto” .
Σε όλα τα ζώα που χρησιμοποιούνται για διατροφή χορηγούνται αντιβιοτικά και αυξητικές ορμόνες, επίσης υποχρεωτικά.
Ο κώδικας δεν σταματάει εκεί, βιταμίνες A, B, C, D, ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο θεωρούνται παράνομες πάνω από μία συγκεκριμένη και μικρή ποσότητα.
Απαγορεύεται η χρήση βιταμινών και άλλων θρεπτικών ουσιών, οι οποίες λαμβάνονται προληπτικά ή για την αντιμετώπιση κάποιας πάθησης, αυτές οι ουσίες θεωρούνται τοξικές και έχουν αντικατασταθεί με πολύ ακριβότερα φάρμακα από συγκεκριμένες εταιρείες.

Ο κώδικας απαγορεύει συμπληρώματα διατροφής, εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας καθώς και της ομοιοπαθητικής, βιβλία σχετικά με τη χρήση βοτάνων και ιχνοστοιχείων κ.α
Επίσης απαγορεύονται και οι διατροφικές συμβουλές που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της διατροφής, μέσω της λήψης θρεπτικών ουσιών.
Όλα τα τρόφιμα υποβάλλονται σε υποχρεωτικούς ελέγχους και τροποποιούνται με ακτινοβολία σε περίπτωση που έχουν περισσότερες θρεπτικές (τοξικές) ουσίες από το επιτρεπτό.
Κάθε μορφή τροφής ακόμα και τα βιολογικά τρόφιμα υπόκεινται σε επεξεργασία μέσω ακτινοβολίας.
Απαγορευμένα εντομοκτόνα όπως DDT,camphechlo, η διελδρίνη, το εξαχλωροβενζόλιο κ.α. για τον κώδικα θεωρούνται ακίνδυνα και επιτρέπονται.

Επιτρέπεται και  το φθόριο που είναι  παράγωγο βιομηχανικών αποβλήτων.
Ήδη το 66% του νερού των ΗΠΑ φθοριώνεται.
Το φθόριο πρωτοχρησιμοποιήθηκε στο Γκουλάγκ(Gulag) επειδή ανακαλύφθηκε ότι οι κρατούμενοι που έπιναν νερό με φθόριο ήταν συγκαταβατικοί και ήταν πιο εύκολος ο έλεγχος και η χειραγώγηση τους.
Πλέον το συναντάμε σχεδόν σε όλες τις οδοντόκρεμες και αρκετές χώρες πλέον βάζουν φθόριο το νερό.

Όποια χώρα μέλος του Π.Ο.Ε δεν εφαρμόζει τον κώδικα τιμωρείται με τεράστια χρηματικά πρόστιμα και απαγόρευση εισαγωγών και εξαγωγών.

Δημιουργός του codex alimentarius είναι ο Fritz der Meer που κατασκεύασε και το αέριο που σκότωναν οι ΝΑΖΙ τους κρατούμενους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Δικάστηκε και καταδικάστηκε στην δίκη της Νυρεμβέργης, αυτοί όμως που τον καταδίκασαν τον αποφυλάκισαν λίγα χρόνια μετά για να επαναφέρει τον κώδικα!
Ο fritz der Meer ήταν πρόεδρος της εταιρείας I.G.FARBEN που στην συνέχεια διασπάστηκε σε 3 μεγάλες εταιρείες φαρμάκων Bayer , Hoechst και Basf.
Εταιρείες που ευνοούνται  από τον κώδικα μέχρι και σήμερα (άμεσα και έμμεσα).
Τώρα κανονικά θα έπρεπε να σας συμβουλέψω να ξεκινήσετε δικές σας οικιακές καλλιέργειες για να αποφύγετε τα μεταλλαγμένα, αλλά και αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τον CODEX ALIMENTARIUS.

Η κατανόηση και Καταπολέμηση του Codex Alimentarius