Υλικά για 4 άτομα

100 γρ. κεμπάπ σόγιας κοκκινιστό

4 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες

4 ώριμες ντομάτες

200 γρ. τυρί φέτα

200 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη η γραβιέρα Νάξου

1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη

1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα

ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τις μελιτζάνες στην μέση κατά μήκος ,τις χαράζουμε και τις τηγανίζουμε, όταν τις βγάλουμε τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξει τα λάδια ή για να γίνει πιο ελαφρύ το φαγητό μπορούμε να λαδώσουμε ελαφρά τις μελιτζάνες και να τις ψήσουμε στον φούρνο.

Στη συνεχεία τις βάζουμε σε ένα ταψί και απλώνουμε σε κάθε κομμάτι κεμπάπ σόγιας κοκκινιστό, από πάνω βάζουμε φέτα  και την πασπαλίζουμε με την ρίγανη, πάνω από την φέτα βάζουμε δυο λωρίδες ντομάτας και από πάνω μια φέτα σαν Μιχάλη, πασπαλίζουμε με την κανέλα και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 για 30 λεπτά.

                                                                                                                                                                   VEGANSveg

Όσοι δεν τρώνε γαλακτοκομικά μπορούν να αντικαταστήσουν τα τυριά με τοφού.